Guaska deti prej çokollate ATLANTIS (dark)

Tradita, dashuria dhe shkathtësia i modelojnë guaskat e detit prej çokollate – Atlantis, të cilat prodhohen me teknologji moderne të përbërësve të zgjedhur dhe të rafinuar.

Shija e shkëlqyer e çokollatës është plotësuar në mënyrë ideale me masë lajthish dhe aromë vanilje.

Kërkimi për prodhim kualitativ çokollate zgjat gjithë jetën, prandaj ndaloni tani dhe kënaquni me format fantastike dhe shijen e Atlantis.

Përbërja

Shija e shkëlqyer e çokollatës e plotësuar në mënyrë ideale me masë lajthish dhe aromë vanilje. Atlanits prodhohen me teknologji moderne të përbërësve të zgjedhur dhe të rafinuar.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.