Kanellë (e bluar)

Për ushqime edhe më të shijshme në tryezën tuaj, shtoni kanellë të bluar të Vitaminkës.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine