Keçap – djegës pikant

Keçap djegës pikant prej domatesh nga Vitaminka për persona me shije të rafinuar. Kombinohet gati në çdo gatim, kurse ushqimi fiton shije specifike pikante dhe e bën jashtëzakonisht të shijshme.

Përbërja

Përbërësi kryesor i keçapit është domatja, që mblidhet nga zëmra e tokës më të pastër ekologjike të Maqedonisë dhe i njëjti i jep shije të veçantë identifikim. Prodhimi nuk përmban Gluten.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.