Koktej frutesh

Koktej frutash në lëng natyral. Ky komposto përmban lloje të ndryshme frutash që veprojnë si freskues në organizmin tuaj.

Përbërja
Pjeshka, dardha, rrush, ananas, qershi, ujë, sheqer, shurup glukoze, rregullues aciditeti: acid citrik.
Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije