Овошен коктел

Овошен коктел во природен сок. Компотот содржи повеќе различни овошја кои делуваат освежувачки за вашиот организам.

 

 

Состав
Праска, круша, грозје, ананас, цреши, вода, шеќер, гликозен сируп, регулатор на киселост: лимонска киселина.
Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Сеуште се мислиш што да одбереш? Пробај ги овие вкусови