Komposto prej pjeshke

Komposto prej pjeshka në lëng natyral që mund të konsumohet në çdo kohë dhe nga të gjitha gjeneratat. Komposto e shijshme dhe e shëndetshme që përmban copa nga gjysmë të këtij fruti.

Përbërja
Pjeshka, ujë, sheqer, rregullues aciditeti: acid citrik.
Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije