Компот од праска

Компот од праска во природен сок кој може да се консумира во секое време и од сите генерации. Здрав и вкусен компот кој содржи половинки од ова овошје.

 

Состав
Праски, вода, шеќер, регулатор на киселост: лимонска киселина.
Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Сеуште се мислиш што да одбереш? Пробај ги овие вкусови