Limon

Limon bonbonet *FRESH* të “Vitaminkës kanë shije intensive dhe freskuese që e pastrojnë fytin tuaj.

Bonbonet janë dietale dhe në përbërjen e tyre nuk përmbajnë sheqer. E mbushur me shije të aromës natyrale të limonit dhe e lyer me ngjyrë natyrale.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Për terapi të plotë freskuese, hulumtoi edhe shijet tjera