Luna krem (kafe i bardhë)

Luna kremi paraqet përzierje të kremit të qumështit dhe kakaos. Spektri i përdorimit të tij është shumë i gjerë duke filluar nga ushqimet për fëmijë dhe të rritur, e deri në përgatitjen e tortave, ëmbëlsirave dhe desertëve të ndryshme.

Me shijen dhe aromën e tij është pushtues i vërtetë i fantazisë fëmijërore. Por, edhe të rriturit nuk mund të rinë indiferent ndaj Luna kremit dhe e shfrytëzojnë çdo rast që ta shijojnë të njëjtin.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije