Luna krem kafe

Luna kremi është krem i ëmbël i shijshëm që bazohet në kakao. Zgjidhje e shkëlqyer si për më të vegjlit, ashtu edhe për fëmijët më të rritur!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije