Melodi

Biskotat e lyera me çokollatë “Melodi” janë produkt i ri në asortimentin tonë.

Në përgatitjen e tyre janë përdorur përbërës cilësor dhe çokollatë e pastër qumështi që paraqet 23% të masës së përgjithshme të biskotave.

Jemi të sigurt se me cilësinë e tij të lartë ky produkt shumë shpejt do ta gjejë vendin e vet në treg.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Biskota