Melodi

Чоколадираното чајно пециво „Melodi“ е нов производ во нашиот асортиман.

Во неговата припрема користени се квалитетни суровини и прелив од чисто млечно чоколадо кој е 23% од вкупната маса на кексите.

Сигурни сме дека со својот висок квалитет овој производ брзо ќe го најде своето место на пазарот.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други производи од Бисквити