Mjedër

Mjedër bonbonet *FRESH” të “Vitaminkës” kanë shije intensive dhe freskuese që pastrojnë fytin tuaj.

Bonbonet janë dietale dhe në përbërjen e tyre nuk përmbajnë sheqer. E mbushur me shije të aromës natyrale të mjedrës dhe e lyer me ngjyrë natyrale.

 

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Për terapi të plotë freskuese, hulumtoi edhe shijet tjera