Piper i zi (kokrra)

Piperi i zi në kokrra i Vitaminkës është përbërës i pashmangshëm gjatë përgatitjes së sallatave, supave dhe shumë ushqimeve të tjera. Shtojeni këtë përbërës në çdo ushqim që të bëhet edhe më kualitativ!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine