Црн бибер (зрно)

Зрнестиот црн бибер на Витаминка е неопходна состојка за приготвување и зачинување на вашите салати, супи, чорби и оброци. Зачинете го секој ваш оброк со квалитет!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна