Portokall

Bonbonet e Vitaminkës nga portokalli me shijen dhe aromën e tyre të përkryer ofrojnë freskim të jashtëzakonshëm në përditshmërinë tuaj! Me shijen e tyre intensive dhe freskuese ofrojnë pastrim të përkryer të fytit. Bonbonet përmbajnë aromë natyrale portokall, të lyer me ngjyrë natyrale!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Për terapi të plotë freskuese, hulumtoi edhe shijet tjera