Портокал

Бомбоните на „Витаминка“ со вкус на портокал со својот совршен вкус и арома ви нудат совршено тропско освежување во вашето секојдневие! Со својот јак и освежителен вкус нудат совршено прочистување на вашето грло. Бомбоните содржат природна арома на портокал, обоена со природен обојувач!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
За комплетна освежителна терапија, истражи ги и другите вкусови