Praline krem qumështi

Çokollatë e re qumështi nga Vitaminka e mbushur me krem qumështi.

Përbërja

Çokollatë qumështi 60%, krem qumështi 40% (sheqer, vaj bimor (palme), hirrë në pluhur 16%, qumësht i skremuar në pluhur 12%, yndyrë qumështi 2%, emulgator: sojë lecitinë, aromë vanilje).

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.