Пралине млечен крем

Ново млечно чоколадо од Витаминка полнето со млечен крем.

Состав
Mлечно чоколадо 60%, млечен крем 40% (шеќер , растителна маст(палма), сурутка во прав 16%, обезмастено млеко во прав 12%, млечна маст 2%, емулгатор: соја лецитин, арома ванилин).

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови