Praline luleshtrydhe

Çokollatë e re qumështi nga Vitaminka, e mbushur me krem jogurti me shije luleshtrydhe.

Përbërja

Çokollatë qumështi 60%, krem jogurti me shije luleshtrydhesh 40% (sheqer, vaj bimor(palme), hirrë në pluhur, qumësht i skremuar në pluhur, jogurt në pluhur 4,5%, luleshtrydhe e thatë 1%, emulgator: sojë lecitinë, aromë, acid (acid citrik).

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.