Пралине јагода

Ново млечно чоколадо од Витаминка, полнето со јогурт крем со вкус на јагода.

Состав
Млечно чоколадо 60%,јогурт крем со вкус на јагода 40% (шеќер, растителна маст(палма), сурутка во прав, обезмастено млеко во прав, јогурт во прав 4,5%, сушена јагода 1%, емулгатор: соја лецитин, арома, киселина (лимонска киселина)).

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови