Chokee – rrush i thatë

Prodhim çokollate me rrush të thatë përkatësisht bërthamë e rrushit të thatë të mbuluar me çokollatë dhe me shije të rafinuar për fëmijë dhe të rritur që dinë se çka duan. Këto deserte të ëmbla prodhohen nga rrushi i thatë i klasit të parë i mbuluar me çokollatë qumështi nga përbërës të zgjedhur dhe të rafinuar.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një