Chokee – суво грозје

Чоколадиран производ суво грозје односно чоколадирано јадро на суво грозје кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од првокласно суво грозје прелиено со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..