Risko

Kakao çokollata me oriz është një nga prodhimet më të reja në paletën tonë.

Risko është desert çokollate që ju jep kënaqësi të veçantë adhuruesve të prodhimeve të ëmbla.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.