Риско

Млечната какао табла со ориз е еден од најновите производи во нашата палета.

Риско е вкусен и крцкав чоколаден десерт во кој ќе уживаат сите љубители на благите производи.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови