Sintagma Krem i bardhë qumështi

Dëshira për të bërë çokollatë të mirë dhe cilësore i krijoi çokollatat Sintagma të Vitaminkës të cilat prodhohen sipas teknologjisë më bashkëkohore të përbërësve të zgjedhur dhe cilësor.

Nëse keni varësi të vërtetë nga çokollata dhe qumështi atëherë Sintagma e mbushur me krem të bardhë qumështi është zgjidhje e vërtetë për ju. Shijoni kënaqësinë e ëmbël me Sintagma në çdo pjesë të ditës!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.