Синтагма млечен бел крем

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Доколку сте вистински зависник од чоколадо и млеко тогаш Синтагма полнета со млечен бел крем е вистинскиот избор за вас. Уживајте во слаткото задоволство со Синтагма во било кој дел од денот!

Состав
Чоколадата се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови