Sirius Krem lajthish

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem lajthish, rekomandohet veçanërisht për adhuruesit e shijes klasike të lajthisë. Çokollatë e preferuar nga fëmijët deri te më të rriturit!

Të prodhuara nga çokollata më cilësore me qumësht, e mbushur me krem lajthish.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.