Сириус лешник крем

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од лешник, особено препорачливо за сите оние што го обожаваат класичниот вкусот на лешник. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!
Произведени се од најквалитетно млечно чоколадо, полнето со крем од лешник.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови