Sirius me krem kokosi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem kokosi për gjithë adhuruesit e shijes së kokosit. Çokollatë e preferuar nga fëmijët deri te më të rriturit!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.