СИРИУС СО КОКОС КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот