Stobi Flips Magnus Extra Hot

Flipsi i madh dhe djegës që bën çdo gjë tjetër të duket e vogël, tani edhe me shije ekstra djegëse! Stobi flips Magnus – flips i madh dhe djegës me shije të pasuruar kikirikësh prej 30%.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Vazhdo t'i shijosh dhe provoj shijet tjera