Стоби Магнус Extra Hot

Голем и лут Флипсот кој прави сè друго да изгледа помало, отсега и во екстра луто издание! Стоби Магнус- голем и лут флипс со збогатен вкус од 30% кикирики.

 

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови