Stobi Stiks me shije hot dogu

Familja e brendit Stobi është pasuruar edhe me një anëtar të ri, Stobi Stiks, shkopinj të kripur me shije hot dogu. Me pamjen e tyre interesante dhe shijen e parezistueshme, Stobi Stiks hot dog janë zgjidhje e vërtetë për adhuruesit e vjetër, por edhe atyre të rinj të flipsave të Vitaminkës.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Vazhdo t'i shijosh dhe provoj shijet tjera