Стоби Стикс со вкус на хот дог

Семејството на брендот Стоби е збогатено за уште еден нов член, Стоби Стикс, солени стапчиња со вкус на хотдог. Со својот интересен изглед и неодолив вкус, Стоби Стикс хот дог се вистински избор за сите стари, но и сите нови љубители на флипсовите на Витаминка.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови