Vezë gazmore

Tradita, dashuria dhe shkathtësia i modelojnë prodhimet prej çokollate të Vitaminkës. “Vezët gazmore” prej çokollate të mbushura me masë lajthish janë çdo herë aty që të gëzojnë më të afërmit tuaj me shijen e tyre të rafinuar si dhe të sjellin buzëqeshje në fytyrat e tyre.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.