Vitanez majonezë kreshmore

Vitanez majoneza kreshmore është prodhim delikates me cilësi të lartë, pa vezë, kolesterol dhe 50% më pak yndyrë. Prodhohet nga përbërësit më kualitativ të vendit, të zgjedhur me kujdes siç janë vaji i rafinuar i lulediellit dhe kombinim special i erëzave.

Vitanezi është i pasuruar me vitaminat A dhe E të cilat e mbrojnë organizmin nga radikalet e lira, rinojnë dhe rritin vitalitetin.

Përbërja

Vitanez Light majoneza prodhohet nga përbërësit më kualitativ të vendit, të zgjedhur me kujdes siç janë vaji i rafinuar i lulediellit dhe kombinim special i erëzave.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.