Витанез посен мајонез

Посен Витанез мајонезот е деликатесен производ со врвен квалитет, без јајца, холестерол и 50% помалку масти. Се произведува од најквалитетни, внимателно одбрани, домашни сировини, како што се рафинираното сончогледово масло и специјална комбинација на зачини.
Витанез е збогатен со витамините А и Е кои го штитат организмот од слободните радикали, го подмладуваат и ја зголемуваат виталноста.

Состав
Витанез Light мајонезот се произведува од најквалитетни, внимателно одбрани, домашни сировини, како што се рафинираното сончогледово масло и специјална комбинација на зачини.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други совршени додатоци за твојот омилен сендвич или паста