Caramel biscuit

1.8кг

Совршено вкусни карамелизирани бисквити кои се топат во вашата уста и ве оставаат со чувство на задоволство.

CARAMEL BISCUIT

250 парчиња

Совршено вкусни карамелизирани бисквити кои се топат во вашата уста и ве оставаат со чувство на задоволство.