Категории на производи
Брендови

Светот на Витаминка е свет на различни вкусови и бои со цела палета производи што претставуваат незаменлив дел од прехранбената индустрија на Македонија, како и од секојдневниот живот на македонските граѓани. Најчесто поврзуваните поими со Витаминка брендовите се висок стандард на квалитет, безбедна храна, долга традиција, сигурност и иновативност. Постои силна емотивна врска меѓу потрошувачите и брендовите на компанијата, нешто што е особено воочливо кога се работи за најпопуларниот производ Стоби флипс. Од 2018 дел од семејството на Витаминка е едно од најквалитетните масла за јадење – Брилијант, чиј состав, технологија и начин на производство, како и амбалажа го гарантираат негов висок квалитет. Како неизоставен дел од секоја трпеза е и деликатесниот мајонез Витанез, чии внимателно одбрани, домашни и висококвалитетни состојки се тајната на неговиот вкус.

НОВО ВО СВЕТОТ НА ВИТАМИНКА