Стоби Флипс

Стоби Флипс е производ со врвен квалитет, создаден преку совршен спој на пченкарен гриз, со прелив од мелена кикирика, сончогледово масло, сол и многу љубов.

Стоби Флипс

co вкус на пица

СтобиФлипс со вкус на пица е производ со врвен квалитет, создаден како спој на традиционалниот впечатлив вкус на СтобиФлипс и модерниот шмек на вкусната пица. 

Стоби Флипс

со вкус на сирење

Стоби Флипс со вкус на сирење е производ со врвен квалитет, создаден како спој на впечатливиот оригинален вкус на Стоби Флипс, зачинет со неодолив вкус на најдоброто сирење. 

Стоби Стикс

со вкус на кечап

Стоби Стикс со вкус на кечап ви го нудат задоволството на добро познатиот вкус, поддржан со докажаниот квалитет и традиција во изработка на високо квалитетни производи на Витаминка.

Magnus Softy

со вкус на пченка

Magnus Softy со вкус на пченка е производ кој не е пржен, не содржи додадени конзерванси и вештачки бои.

Нов вкус за нови грицкачи и нови доживувања.

Magnus Softy

со вкус на путер

Новиот Magnus Softy со вкус на путер не е пржен, не содржи додадени конзерванси и вештачки бои.

Уживајте додека го грицкате нашиот нов вкус на Маgnus.

Стоби Магнус

Hot & Spicy

Голем и лут Флипсот кој прави сè друго да изгледа помало, отсега и во пикантно (луто) издание! Стоби Магнус- голем и лут флипс со збогатен вкус од 30% кикирики

Стоби Магнус

Extra Hot

Голем и лут Флипсот кој прави сè друго да изгледа помало, отсега и во екстра луто издание!

Бонитас

Tortilla

Нови членови на Бонитас – Bonitas Tortilla и Bonitas Tortilla Extra Hot. Тортиља чипсот е на база на пелети од пченка.

Бонитас

Tortilla Extra Hot

Нови членови на Бонитас – Bonitas Tortilla и Bonitas Tortilla Extra Hot. Тортиља чипсот е на база на пелети од пченка.

GRITZ

Переци

Нови солени переци од Витаминка, вкусни за грицкање за сите возрасти во најразлични ситуации.

GRITZ

соленки

Нови солени стапчиња од Витаминка, вкусни за грицкање за сите возрасти во најразлични ситуации.

Onni

Производ за најмалите, направен 100% од пченка, со форма прилагодена за детско раче. Не содржи шеќер, не содржи сол и нема вештачки бои и конзерванси! 

Onni

Производ за најмалите, направен 100% од пченка, со форма прилагодена за детско раче. Не содржи шеќер, не содржи сол и нема вештачки бои и конзерванси!