Active бонбони – манго

Новите Active бонбони со освежителен вкус на манго се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек. Гуараната, која е една од состојките на Active бонбоните, поседува два до три пати поголема концентрација на кофеин во споредба со кафето, а ефектот на овој тип на кофеин трае подолго во споредба со кафето и чајот.

Одберете го вашиот омилен вкус на Active бонбони.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
За комплетна освежителна терапија, истражи ги и другите вкусови