ALMOND ЧОКОЛАДНИ МОРСКИ ШКОЛКИ

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки – Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Прекрасниот вкус на млечното чоколадо идеално е надополнето со маса од бадем.

По квалитетниот чоколаден производ се трага цел живот, затоа запрете сега и уживајте во фантастичните форми и вкусот на Атлантис.

Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови