Брилијант Девственото маслиново масло

Брилијант Девственото маслиново масло е едно од најздравите масла кое изобилува со полн вкус на маслинки, слободни масни киселини и претставува одличен додаток во припрема на вкусни јадења и сосови.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Неодолива комбинација за сите кулинарски ремек дела