Црн бибер (мелен)

За приготвување на вкусен оброк секогаш ви се потребни квалитетни и природни состојки кои ќе го збогатат вкусот, па затоа не заборавајте да го зачините вашето јадење со Црниот мелен бибер на Витаминка Прилеп!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна