Деспина интегрален кекс со овесни снегулки и суво грозјe

Деспина интегрален кекс со овесни снегулки богат со хранливи состојки кои придонесуваат за Ваше подобро здравје. Овој производ претставува совршен баланс на здраво и вкусно. Природен извор на диетални влакна!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други производи од Бисквити