Fit In

Производ кој е извор на растителен протеин ( потекло од грав) и растителени влакна. Една кесичка содржи 8 грама протеини. Направен е со сончогледово масло и има ниско ниво на шеќер. Не е пржен и не содржи конзерванси и вештачки бои.

Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови