Кари

Одличен зачин кој одговара со скоро секое јадење, а најдобра комбинација создава со тестенини и пилешко месо. Карито е составен дел од секоја модерна кујна.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна