Крем супа од домати

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и восветот. Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи. Кремсупата од домати е совршена за љубителите на овој зеленчук.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна