Куркума

Еден од најздравите зачини кои го збогатува секое јадење со уникатен вкус. Совршен зачин за секоја чорба подготвена на модерен начин.

Kуркума во прав
Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна